Våra hundar

Våra hundar

Pomstyle Chikago Bandito

Douglas är en hane som mer än gärna är med där det händer saker.Älskar att få springa och leka. Han är utställd några gånger. Patella 0,0

Chitassens Just Give Me Candy

Lilla Candy är ett barnbarn efter min älskade Filippa. Så det ska bli spännande att se vad det blir av henne när hon är klar. Hon är utställd en del med otrolikt fina kritiker av flera rasspecialister.

Angel Mayster ZigZag Luck

Zigzag har en otroligt fin svart färg som han nedärvt till några av sina avkommor. Han är en väldigt snäll kille som älskar att leka med våra valpar.  Zigzag delägs med Kristina på Cimarosas kennel.

Utställd officiellt:  CERT CK Bh placeringar.

Cimarosas Kind of Love

Vår underbara Hilma som är snäll mot alla. Hon vill gärna sitta med och mysa och stannar gärna inne om vädret inte är till hennes belåtenhet.

Great Gloriou's Salsa

I slutet av sommaren så blev vi med en underbar liten Petit Brabancon. Lilla Sally ser till så att vi aldrig har en lugn stund. Hon hittar på en massa bus. Men samtidigt vill hon mer än gärna vara väldigt nära.

Se Uch Chitassens Yes It Is Possible

Jesse är en underbar liten kille som med sina 20cm över havet tar alla med storm. Han samägs med Kristina på Cimarosas.

Utställd officiellt: Svensk Utställningschampion, BIS 4 på Pomeranianspecialen 2017

Chitassens Energiska Ester

Ester är våran bortskämda lilla dam som vet precis hur hon ska få sin vilja igenom. Ligger så ofta hon kan uppe vid min hals och snarkar.